Consultoria informàtica

logo_ebresoft

Consultoria informàtica en noves tecnologies e Internet

Informatica terra alta

Consultoria informàtica, d’accions  a la xarxa, gestió de Usabilitat de la seva pagina web, Hosting i posicionament , anàlisis de la seva activitat i resultats a Internet, aspectes a cobrir o millorar:

Informatica terra alta

Navegació de la pàgina web,

Disseny de la interacció a la pagina web,

Comportament de los usuaris,

Reduir el temps en aprenentatge  del usuaris per a moure’ns per la  pàgina web.
Optimitzar les despeses de disseny i manteniment web.
Augmentar la taxa de conversió de visitants a possibles clients nostres.
Millorar la  imatge de marca o l’empresa

Donar un valor afegit a la nostra pagina web

Reduir el tems que triga l’usuari en completar cada tasca
Incrementar la satisfacció i la productivitat del visitant a la nostra pàgina web.

Fidelitzar els usuaris

Ebresoft fem una Consultoria informàtica que analitzarà i proposarà les millores i canvis crear o millorar la  navegació per millorar la usabilitat de la pagina web, utilitzant les tècniques que faciliten la interacció entre persones i els ordenadors desenvolupant el disseny, programació i eines interactives en el desenvolupament i la programació de la pagina web.

Informatica terra alta

Ebresoft l’assessorarà en demostrar-li que pot fer Internet fa per la seva empresa,  li respondrem en cada un dels seus dubtes i li informarem de qualsevol opció que pugui ser del seu interès.

Consultoria informàtica en desenvolupament de projectes via Internet i Marketing  per la xarxa.

Consultoria informàtica en seguretat informática

Informatica terra alta

La seguretat és un problema de tots, esta al abats de qualsevol,  ja que sols cal que un ordinador de la xarxa sigui insegur per que tota la xarxa estigué en rics de patir problemes. Per aquest motiu és important prendre les mesures necessàries.

Ebresoft li ofereix assessorament en virus, troians, ports, xarxes, protocol SSL, Signatura digital, Firewall, nosaltres l’assessorem en totes aquelles coses que vostè no entengui, per crear   un entorn segur consulti’ns…

Li assessorarem i prevenim amb els millors sistemes i solucions de virus, cavalls de troià o seguretat interna i externa de la empresa.

Millorar els sistemes de seguretat, routers, tallafocs, tecnologia inalambrica wereless, intrusions, missatges infectats,  falls de disseny o arquitectura de software. errades humanes possibles, hi ha mols aspectes ha tenir en compte per millorar la seguretat informàtica.

Informatica terra alta

Principals amenaces

Consultoria informàtica en MALWARE:També anomenat codi maliciós; inclou virus, cucs, troians, etc.exploit.  És un programa que aprofita una vulnerabilitat d’un sistema informàtic per robar dades o contrasenyes dels usuaris, espiar l’activitat dels mateixos, controlar o modificar la configuració de l’equip, entre d’altres.

Consultoria informàtica – ATACS DE DENEGACIÓ DE SERVEI (DOS) S’entén com a denegació de servei a un conjunt de tècniques l’objectiu és inutilitzar un servidor (per exemple la web d’una empresa). Un atac de Denegació de Servei Distribuït (DDoS) és més sofisticat i permet enviar peticions coordinades entre diferents equips a un mateix servidor per inutilitzar o «llençar-lo».

Consultoria informàtica – PHISHING Aquest tipus d’atac es realitza comunament a través de correus electrònics (correu electrònic) on s’intenta convèncer a un usuari perquè confiï en el contingut de l’email, amb la intenció d’obtenir informació (per exemple contrasenyes o claus d’accés). Aquest tipus d’atacs també pot realitzar-se a través de WhatsApp, serveis de missatgeria, etc.

Consultoria informàtica – APT Amenaça persistent avançada Amenaces complexes avançades i persistents, a través d’atacs coordinats dirigits a una entitat o organització específica.

Consultoria informàtica en Gestió de Dades, comunicacions i viabilitat de recursos

Informatica terra alta

Optimització de recursos, amb la finalitat d’abaratir costos i alleugeri la gestió informàtica, facilitant la feina d’administratius, encarregats, comerciants…

Sistemes de xarxa Internet, Intranet o Extranet, per a comunicacions de/entre oficines, centres de treball, clients, comercials.

Consultoria informàtica Ebresoft l’ajudarà a determinar el sistema físic d’emmagatzematge d’informació més adient en funció del volum d’informació, de seguretat i de velocitat de recuperació de la informació i utilitzar periòdicament mecanismes o procediments de salvaguarda i protecció de la informació, gestió de fitxers e impressores, correu electrònic, web i FTP, còpies de seguretat…

Informatica terra alta

Establir les mesures de seguretat, de protecció, de confidencialitat i restricció d’informació disponibles en el sistema operatiu i en les aplicacions estàndards i específiques.

Realitzi una bona consultoria informàtica Abans de comprar més tecnologia, consulti’ns, li ajudarem a saber si realment necessita més tecnologia i quina és la més adequada a les seves necessitats establin un paràmetres de possibilitats, qualitat i preu.

Alguns altres serveis que oferim son: Pagines web, Reparació d’ordinadors, servidors, portatils…Formació en entorn Microsoft, Excel,  Access,  Windows, ASP,  Word,   Internet, Certificats de professionalitat, PhotoShop, Programació a mida, comercial,   B2B,  flash,   catàlegs,   Multimèdia, manteniment i reparacions,  Ordenadors PC, Ordenadors Portàtils, Disseny Gràfic, Publicitat, Xarxes, ADSL, Seguretat informàtica,  Linux, Posicionament en buscadors, Registre de dominis, Desenvolupament de Projectes…

Qualsevol consulta , sugerència o reclamació poden dirigir-se a la direcció postal o  contactar a

Tel/Fax. +34 977 42 60 25     620 86 46 86
informatica@terraalta.net

Productes i serveis informàtics per a empreses, administració i particulars a les Terres de l’Ebre

Ordinadors, Portàtils, Servidors, Impressores, TPV, Sistemes operatius, Pagines Web…